Δημήτρης Φωτάκος - Πλαστικός Χειρούργος

Αποτρίχωση με Laser Alexandride Diode ND YAG

Λογότυπο Δημήτρης Φωτάκος

Το λέιζερ Alexandride Diod ND YAG είναι η πιο αποτελεσματική και υψηλής τεχνολογίας τεχνολογία για μόνιμη αποτρίχωση. Είναι μέθοδος αποτρίχωσης ανώδυνη και χωρίς κίνδυνο πρόκλησης μολύνσεων.

Αποτρίχωση με Laser Alexandride Diode ND YAG

Πως Λειτουργεί

Η αποτρίχωση με Alexandride Diode ND YAG λέιζερ είναι μια διαδικασία που χρησιμοποιεί μήκη κύματος λέιζερ για την αφαίρεση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας.

Κατά την αποτρίχωση με διοδικό λέιζερ, η ακτίνα λέιζερ περνά μέσα από το άθικτο δέρμα κατευθείαν στο θύλακα της τρίχας, όπου απορροφάται από τη μελανίνη.

Η θερμική επίδραση του λέιζερ καταστρέφει τον θύλακα της τρίχας και απενεργοποιεί την περαιτέρω ανάπτυξή του.

Συσκευή Diode Laser 755nm + 808nm + 1064nm Hair Away pro

Το Hair Away Pro, που κατασκευάζεται στη Γερμανία, με τρία μήκη κύματος: 755nm, 808nm 1064nm διοδικό λέιζερ για μόνιμη αποτρίχωση, είναι η πιο προηγμένη συσκευή αποτρίχωσης με λέιζερ στον κόσμο.

Έχει ένα μοναδικό μήκος κύματος που μπορεί να λειτουργήσει με όλους τους τύπους δέρματος και με όλους τους τύπους μαλλιών: στάνταρ (808nm), ανοιχτόχρωμα μαλλιά (755nm) και σκούρα / χοντρά μαλλιά (1064nm).

Διαθέτει μια καλά σχεδιασμένη τεχνολογία ψύξης, μέχρι -5c, που εγγυάται μια άνετη, ασφαλή και αρκετά ανώδυνη διαδικασία θεραπείας.

Το έμπειρο προσωπικό μας θα λάβει υπόψη τον τύπο του δέρματος και των μαλλιών σας πριν δημιουργήσουν ένα εξατομικευμένο σχέδιο θεραπείας.

Τα λέιζερ Hair Away Pro έχουν το υψηλότερο ποσοστό επιτυχίας, πάνω από το 90% της τρίχας αφαιρείται οριστικά, κατά τη διάρκεια άνετων, ανώδυνων, ασφαλών θεραπειών χωρίς παρενέργειες, όλα προς ικανοποίηση των πελατών μας.

Προγραμματίστε ένα ραντεβού

Καλέστε: (+30) 210 2200 877

Θα μας βρείτε: Παναγή Τσαλδάρη 65 – Περιστέρι 12134 – Αθήνα