Δημήτρης Φωτάκος - Πλαστικός Χειρούργος

Lipolaser LaserLux BioChroma 6D

Λογότυπο Δημήτρης Φωτάκος

Η μέθοδος Lipolaser LaserLux BioChroma είναι η τελευταία Ευρωπαϊκή smart lipo laser μέθοδος που αφαιρεί τα λιποκύτταρα χωρίς επεμβατική χειρουργική, μόνο με λιποδιάλυση. Καταστρέφει τα αποθέματα πάχους σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος δίνοντας τα επιθυμητά αποτελέσματα για ένα αρμονικό σχήμα.

Λιποδιάλυση

Τι είναι το 6D LipoLaser

Το LipoLaser LaserLux BioChroma 6D είναι ένα μη επεμβατικό κρύο λέιζερ για την απώλεια λίπους. Είναι μια επαναστατική μέθοδος απώλειας τοπικού λίπους και καταπολέμησης της κυτταρίτιδας. Χρησιμοποιεί χαμηλού επιπεδου laser, για την μείωση του επίμονου υποδόριου λίπους, σε στοχευμένες περιοχές του σώματος.

Από την πρώτη κιόλας συνεδρία παρατηρείται περιμετρική μείωση πόντων. Εξαλείφει το λίπος στην κοιλιά, στη μέση, στην πλάτη, στους γλουτούς, στους έσω μηρούς, στα μπράτσα, στα γόνατα και στο διπλοσάγονο.

Αποτελέσματα LipoLaser LaserLux BioChroma

Κλινικές μελέτες έχουν δείξει ότι τα αποτελέσματα του LipoLaser μπορούν να είναι, σε ορισμένες περιπτώσεις, συγκρίσιμα με εκείνα που επιτυγχάνονται από λιποαναρρόφηση. Εικόνες από υπερηχογράφημα δείχνουν έως και 30% μείωση στο βάθος του στρώματος λίπους.

Είναι μια θεραπεία που δεν αφήνει σημάδια, δεν χρειάζεται συμπίεση των πασχουσών περιοχών, επιτυγχάνει τη συνεχιζόμενη απώλεια λίπους για μέρες και εβδομάδες και δεν έχει ανεπιθύμητες ενέργειες.

Το αναμενόμενο αποτέλεσμα είναι η απώλεια 2-8 εκατοστών από την περιοχή της θεραπείας.

Παράλληλα πραγματοποιείται σύσφιξη της περιοχής, λόγω της αύξησης της θερμοκρασίας, που προάγει την κολαγονογέννηση. Επίσης το laser βελτιώνει την αιματική και λεμφική κυκλοφορία.

Κρυολιπόλυση Lipolaser 6D

Προγραμματίστε ένα ραντεβού

Καλέστε: (+30) 210 2200 877

Θα μας βρείτε: Παναγή Τσαλδάρη 65 – Περιστέρι 12134 – Αθήνα