Δημήτρης Φωτάκος - Πλαστικός Χειρούργος

RF Microneedling

Λογότυπο Δημήτρης Φωτάκος

Καινοτόμος ελάχιστα επεμβατική θεραπεία η η οποία αναζωογονεί το δέρμα, βελτιώνοντας την ελαστικότητα του.
Η κορυφαία λύση στην αναδόμηση του δέρματος.

RF Microneedling

Πως Λειτουργεί

Η θεραπεία με RF Microneedling διεγείρει τη φυσική διαδικασία επούλωσης του οργανισμού μέσω της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης, αναπλάθοντας το δέρμα κάνοντάς το να δείχνει ξανά λαμπερό και υγιές.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας RF Microneedling προκαλείται θερμική διέγερση μέσω της εκπομπής ραδιοσυχνοτήτων στην κατώτερη στοιβάδα του δέρματος, αφήνοντας ανεπηρέαστη την επιδερμίδα.

Αποτελέσματα

Η θεραπεία με RF Microneedling ενδείκνυται για την αντιμετώπιση της φωτογήρανσης του δέρματος, τις κηλίδες, τις ρυτίδες, τις ραγάδες, τις ουλές ακμής, μετεγχειρητικές μετεγκαυματικές ουλές και τη χαλάρωση του δέρματος προσώπου και σώματος.

Το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό μετά τη θεραπεία, με σαφή βελτίωση της ελαστικότητας και του τόνου του δέρματος καθώς και τη μείωση των ρυτίδων.

Η αναδόμηση του δέρματος όμως, είναι μια διαδικασία η οποία εξελίσσεται για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η θεραπεία RF Microneedling πλεονεκτεί, συγκρίνοντάς την με άλλες θεραπείες ανάπλασης του δέρματος διότι είναι ανώδυνη, απαιτεί ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας, διεισδύει σε επιλεκτικό βάθος 0,5-3,00mm στην κατώτερη στοιβάδα του δέρματος και διεγείρει τους ινοβλάστες για την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

Προγραμματίστε ένα ραντεβού

Καλέστε: (+30) 210 2200 877

Θα μας βρείτε: Παναγή Τσαλδάρη 65 – Περιστέρι 12134 – Αθήνα