Δημήτρης Φωτάκος - Πλαστικός Χειρούργος

Υαλουρονικό Οξύ (HA)

Λογότυπο Δημήτρης Φωτάκος

Αποκτήστε φρέσκο και νεανικό δέρμα και πλούσια χείλη, και καταπολεμήστε τη γήρανση και τη χαλάρωση. Εφαρμόζουμε την πιο εξελιγμένη ενέσιμη θεραπεία με υαλουρονικό, σχεδιασμένη ειδικά για εσάς, ώστε να αναδομήσουμε την επιδερμίδα σας και να αποκαταστήσουμε τον χαμένο όγκο του προσώπου σας.

Υαλουρονικό Οξύ (HA)

Τι είναι το υαλουρονικό οξύ

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα φυσικό υδρόφιλο συστατικό του δέρματος. Έχει την ικανότητα να προσελκύει το νερό κι έτσι χαρίζει ενυδάτωση και όγκο στα σημεία του προσώπου που αποτελούν καθοριστικά χαρακτηριστικά νεότητας.

Με το πέρασμα του χρόνου όμως, η ικανότητά του αυτή εξασθενεί, με αποτέλεσμα το δέρμα να χάνει την υγρασία και τον όγκο του, η επιδερμίδα να γίνεται πιο ξηρή και λεπτή, και τα δερματικά κύτταρα να αναγεννιούνται πολύ πιο αργά.

Σε αυτήν τη φάση, το συνθετικό υαλουρονικό οξύ έρχεται για να αναπληρώσει την απώλεια του φυσικού.

Στο ιατρείο μας, η θεραπεία με Υαλουρονικό Οξύ γίνεται αποκλειστικά με χρήση εγκεκριμένου από την ΕΕ και του FDA, εργαστηριακά παρασκευασμένου Υαλουρονικού Οξέος, αντιστρέφοντας την όψη ενός κουρασμένου και καταθλιπτικού προσώπου και χαρίζοντας νεανικό και σφριγηλό δέρμα.

Πεδία Εφαρμογής Υαλουρονικού Οξέως

Πρόσωπο:

Σώμα:

Προγραμματίστε ένα ραντεβού

Καλέστε: (+30) 210 2200 877

Θα μας βρείτε: Παναγή Τσαλδάρη 65 – Περιστέρι 12134 – Αθήνα