Δημήτρης Φωτάκος - Πλαστικός Χειρούργος

Body Contouring

Λογότυπο Δημήτρης Φωτάκος

Το Body Contouring ή αλλιώς σωματογλυπτική δίνει λύση στο πρόβλημα μιας σημαντικής μερίδας του πληθυσμού που μετά από μεγάλη απώλεια βάρους έχει να αντιμετωπίσει την εικόνα της έντονης χαλάρωσης και της περίσσειας δέρματος σε διάφορα σημεία του σώματός του.

Body Contouring

Σχετικά

Το Body Contouring περιλαμβάνει μια σειρά από διαδικασίες που μπορούν να αλλάξουν το σχήμα ενός μέρους του σώματός σας αφαιρώντας επιπλέον δέρμα και λίπος. Αυτές οι επεμβάσεις μπορεί να περιλαμβάνουν ανύψωση χεριού, ανόρθωση σώματος, ανόρθωση γλουτών, λιποαναρρόφηση, ανόρθωση μηρών, κοιλιοπλαστική και αφαίρεση λίπους που κρέμεται.

Οι ασθενείς με περίγραμμα σώματος έχουν συχνά χαλαρό δέρμα και λίπος στα χέρια, πόδια και κοιλιά. Οι χειρουργικές επεμβάσεις για να αντιμετωπιστεί αυτό συχνά γίνονται με σταδιακό τρόπο. Αυτό βοηθά στη μείωση των κινδύνων και των επιπλοκών. Παρακαλούμε δείτε τις ενότητες για κάθε διαδικασία για περισσότερες λεπτομέρειες για την καθεμία.

Ο χειρουργός μας θα κάνει ένα μοναδικό σχέδιο μόνο για εσάς και τις χειρουργικές επεμβάσεις σας. Το σχέδιο θα βασίζεται στη διατροφή σας, τον σωματότυπο και το πού έχετε χαλαρό δέρμα.

Προγραμματίστε ένα ραντεβού

Καλέστε: (+30) 210 2200 877

Θα μας βρείτε: Παναγή Τσαλδάρη 65 – Περιστέρι 12134 – Αθήνα