Δημήτρης Φωτάκος - Πλαστικός Χειρούργος

Βλεφαροπλαστική

Λογότυπο Δημήτρης Φωτάκος

Η βλεφαροπλαστική, είναι η επέμβαση που μπορεί να δώσει λύση και να αναζωογονήσει την περιοχή γύρω από τα μάτια, δίνοντας μια πιο ξεκούραστη και νεανική όψη στο βλέμμα σας.

Βλεφαροπλαστική

Τι είναι η Βλεφαροπλαστική;

Η βλεφαροπλαστική είναι μια χειρουργική διαδικασία αναζωογόνησης, που μπορεί να πραγματοποιηθεί στα άνω και/ή στα κάτω βλέφαρα.

Η άνω βλεφαροπλαστική μπορεί να περιλαμβάνει εκτομή του πεσμένου δέρματος των βλεφάρων, αποκατάσταση του μυός που ανοίγει τα μάτια και αφαίρεση του περίσσιου λίπους.

Η κάτω βλεφαροπλαστική διορθώνει τις σακούλες κάτω από τα μάτια με επανατοποθέτηση και πιθανή αφαίρεση του περιττού λίπους και του δέρματος. Αντιμετωπίζει επίσης τη χαλάρωση των κάτω βλεφάρων που μπορεί να αποκαλύψουν υπερβολικό λευκό χώρο κάτω από την ίριδά σας (το χρωματιστό κυκλικό τμήμα των ματιών σας που περιβάλλει τη μαύρη κόρη).

Βλεφαροπλαστική άνω βλεφάρων

Με το πέρασμα του χρόνου, τα μάτια είναι το πρώτο σημείο του προσώπου που το κάνει να δείχνει κουρασμένο, ταλαιπωρημένο και γερασμένο. Με τη βελτίωση της εικόνας των ματιών βελτιώνεται το πρόσωπο συνολικά, καθώς φαίνεται πιο ανανεωμένο και ξεκούραστο.

Η Άνω Βλεφαροπλαστική είναι χειρουργική επέμβαση η οποία διορθώνει την περίσσεια του δέρματος και του λίπους στα άνω βλέφαρα, ανοίγοντας αισθητά το βλέμμα, χωρίς όμως να κάνει εμφανείς τις τομές, καθώς επουλώνονται εξαιρετικά γρήγορα.

Κάτω βλεφαροπλαστική

Πολλές φορές ο τρόπος ζωής, η διατροφή, το άγχος, η συνεχής κούραση αλλά και το πέρασμα του χρόνου αφήνουν τα σημάδια τους στο δέρμα. Τα πρώτα σημάδια της συνεχούς κούρασης γίνονται φανερά στο πρόσωπο και στα μάτια. Μεγάλο ποσοστό, ακόμα και νέων ανθρώπων, εμφανίζουν μαύρους κύκλους και «σακούλες» κάτω από τα μάτια, με αποτέλεσμα να φαίνονται μεγαλύτεροι και κουρασμένοι.

Η Κάτω Βλεφαροπλαστική είναι η ενδεδειγμένη χειρουργική μέθοδος για την δημιουργία μιας πιο ξεκούραστης και νεανικής όψης.

Αναίμακτη Βλεφαροπλαστική (Plasma Technology)

Αναίμακτη Βλεφαροπλαστική (Plasma Technology)

Προγραμματίστε ένα ραντεβού

Καλέστε: (+30) 210 2200 877

Θα μας βρείτε: Παναγή Τσαλδάρη 65 – Περιστέρι 12134 – Αθήνα