Δημήτρης Φωτάκος - Πλαστικός Χειρούργος

Μεσοθεραπεία Σώματος

Λογότυπο Δημήτρης Φωτάκος

Στη Fotakos Clinics γνωρίζουμε όλες τις εφαρμογές και μεθόδους μεσοθεραπείας και προσαρμόζουμε την πρότασή μας ανάλογα με την εκάστοτε περίπτωση.

Μεσοθεραπεία Σώματος

Τι είναι η μεσοθεραπεία σώματος;

Τα οφέλη της θεραπείας είναι πολλά και το αποτέλεσμα, εντυπωσιακό!

Θρέφει, ενυδατώνει και αναζωογονεί τους ιστούς, ενώ ταυτόχρονα διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, αντιμετωπίζοντας ταυτόχρονα και τις επίμονες ραγάδες! Καταπολεμά τη χαλάρωση και οδηγεί στη βελτίωση της όψης της κυτταρίτιδας.

Ταυτόχρονα μπορεί να καταπολεμήσει το τοπικό πάχος, μειώνοντας τους ανάλογους πόντους στην εκάστοτε περιοχή του σώματος.

Το διάλυμα με δραστικές πολλαπλές φυσικές ουσίες (όπως βιταμίνες, αντιοξειδωτικά, ιχνοστοιχεία, αδιασταύρωτο υαλουρονικό οξύ κα) εγχέεται ΜΗ-επεμβατικά μέσω πολλαπλών τσιμπημάτων στην περιοχή της θεραπείας.

Τα αποτελέσματα από την μεσοθεραπεία είναι ορατά πολύ άμεσα, ωστόσο ο αριθμός των επαναλήψεων της θεραπείας, εξαρτάται από ένα σύνολο παραγόντων που διαφέρει για κάθε θεραπευόμενο.

Η όλη διαδικασία της μεσοθεραπείας γίνεται μετά την εφαρμογή τοπικής αναισθητικής κρέμας η οποία και την καθιστά ανώδυνη, διαρκεί περίπου 15 λεπτά και μπορείτε σχεδόν αμέσως να συνεχίσετε τις δραστηριότητές σας.

Προγραμματίστε ένα ραντεβού

Καλέστε: (+30) 210 2200 877

Θα μας βρείτε: Παναγή Τσαλδάρη 65 – Περιστέρι 12134 – Αθήνα